SİYASET
Giriş Tarihi : 16-04-2023 22:54

ALKAYIŞ; 2 GÜNDE 3 İLÇE VE ONLARCA KÖY ZİYARETİ YAPTIK

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için hızlı bir başlangıç yapan Ak Parti Milletvekili Adayı Mustafa Alkayış, 2 günlük seçim performansı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ALKAYIŞ; 2 GÜNDE 3 İLÇE VE ONLARCA KÖY ZİYARETİ YAPTIK


Alkayış yaptığı açıklamada; 
"Ankarada yapılan Aday tanıtım toplantısının akabinde seçim çalışmalarımıza hızlı bir başlangıç yaptık. 2 günde 3 ilçe ve onlarca köy ziyareti gerçekleştirdik. Seçim takvimi çok kısa. Her dakika bile bizim için önem arz ediyor. Bu nedenle çok yoğun bir program içindeyiz. Hedefimiz seçim gününe kadar tüm ilçe, belde ve köylerimizi ziyaret etmek. Tüm Adıyamanlı hemşerilerimizin önce dertlerini dinliyoruz. Sonrada Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemize ve şehrimize yaptığı hizmetleri anlatıp, AK Partinin  gelecek dönemdeki uygulayacağı vaadlerini ve projeleri vatandaşlarımızla paylaşıyoruz" dedi.
Alkayış konuşmasına şöyle devam etti;
" Gittiğimiz her yerde, hemşerilerimizin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan ilgisine ve sevgisine şahitlik ediyoruz. Buda bizim en büyük moral ve motivasyon kaynağımız oluyor" diyerek, sözlerini tamamladı.

AdminAdmin