ADIYAMAN PARK HOSPİTAL HASTANESİNDE SKANDAL UYGULAMA..!

Adıyaman Özel Park Hospital hastanesinde alınan ücretler hastalar tarafından skandal olarak yorumlandı.

ÖZEL HABER - 10-10-2022 13:50 7955 kez okundu.

ADIYAMAN PARK HOSPİTAL HASTANESİNDE SKANDAL UYGULAMA..!

Adıyaman'da hizmet vermekte olan Özel Park Hospital Hastanesin deki muayene ücretleri sağlık kuruluşlarına giden hastalar tarafından büyük tepki topladı.

Rahatsızlanarak hastaneye başvuran vatandaşlar ilk girişte bulunan hasta kabul bölümüne muayene ücreti 150 Tl ödedikten sonra, doktorun yanına geçerek şikayetlerini bildiriyorlar. Doktor odasında 3-5 dakika zaman geçirdikten sonra kendilerine uygulanmak üzere yazılan serum tedavisi için ekstra 150 TL ödeme çıkması hastaları şoke uğrattı. Bir serum tedavisi için toplamda 300 TL ödeyeceğini öğrenen bir çok hasta tedavilerini yarım bırakarak hastaneyi terk ettiler.

Bu uygulamanın yeni başladığını öğrenen bazı vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda; Alınan ücretlerin çok yüksek olduğunu dile getiren vatandaşlar bir grip salgını şüphesiyle hastaneye başvurduk, ayak bastı parası bizden 150 Tl istediler. Bu ödemeden sonra nöbetçi doktora şikayetlerimiz bildirdik herhangi bir tedavi yapmadan serum tedavisi uygulanması gerektiğini söylediler. Ve sonrasında serum tedavisi içinde bizden 150 TL talep ettiler. Bu resmen bir vicdansızlıktır. Vatandaş olarak başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkilerinden bu olaya bir el atmalarını ve bu sorunu çözmelerini talep ediyoruz." ifadelerini kullandılar.

Neler Söylendi?

Abuzer COŞKUN

Bu konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederim

Birde ayrıca tahlil yaptırıp tahlil ücreti almaktalar 2 yıl önce
DİĞER HABERLER
BU ÖĞRENCİLERİMİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUZ

BU ÖĞRENCİLERİMİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUZ

28-03-2024 - ÖZEL HABER

ASRIN FELAKETİNİ YAŞAYAN ŞEHRE TAM 105 PROJE

ASRIN FELAKETİNİ YAŞAYAN ŞEHRE TAM 105 PROJE

04-03-2024 - ÖZEL HABER