ADIYAMAN'IN SAHİPSİZLİĞİNİN İSPATI..!

6 Şubat Depremlerinden sonra yapımına başlanan deprem konutlarında 3 Şehirde kuralar çekildi.

ÖZEL HABER - 27-10-2023 14:16

ADIYAMAN'IN SAHİPSİZLİĞİNİN İSPATI..!

6 Şubat depremlerinde en çok can kaybının ve yıkımın yaşandığı illerde TOKİ tarafından yapımına başlanan deprem konutlarında hak sahipleri tarafından merakla beklenen sona doğru  gelinmeye başlandı.

 Daha önce 29 Ekim'de ilk kısımların kura ile belirlenerek hak sahiplerine teslim edileceği açıklanan konutlar için halkın meraklı bekleyişi devam ediyor. Kuraların ne zaman ve nasıl çekileceği merak konusu iken Adıyaman ile birlikte aynı kaderi yaşayan Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da deprem konutları için kuralar çekilerek verilecek konutların hak sahipleri belirlendi. Adıyaman'da ki vatandaşlar yaşanan bu kura sonrası  biz yine üvey evlat muamelesi mi görüyoruz? Neden hala Adıyaman ile ilgili kimse bir açıklama yapmıyor ifadelerini kullandılar.

"Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Pazarcık ilçesinde Hasan ve Zehra Tıraş Vakfı tarafından depremzede hemşehrilerimize teslim edilmek üzere yapımı tamamlanan 40 adet konutun kura çekilişi ve anahtar teslim törenine katıldı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, gerçekleşecek kurayla Altınözü ilçesi Babatorun Mahallesi'nde 25, Hassa ilçesi Sapanözü Mahallesi'nde 12 köy tipi afet konutunun hak sahibinin belirleneceğini söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak kura çekiminin bugün saat 08:00’de Ankara’da yapılacağını duyurdu."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BU ÇAY OCAĞI SİZİ 6 ŞUBAT'A GÖTÜRÜYOR

BU ÇAY OCAĞI SİZİ 6 ŞUBAT'A GÖTÜRÜYOR

07-05-2024 - ÖZEL HABER

ADIYAMAN BELEDİYESİNDEN LİYAKATLI ATAMA

ADIYAMAN BELEDİYESİNDEN LİYAKATLI ATAMA

25-04-2024 - ÖZEL HABER