AİLECE BEBEK BEZİ ÇALANA 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Bebek bezi çalan 5 kişi tutuklandı

ASAYİŞ - 21-09-2023 13:24 644 kez okundu.

AİLECE BEBEK BEZİ ÇALANA 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Adıyaman’da ailece bebek bezi ve hijyen malzemeleri hırsızlığı yapan 7 şahıstan 5’i tutuklandı.
Olay, Adıyaman Yenimahalle 26286. Sokak'ta meydana geldi. Bir işletmenin deponun önüne minibüs ile gelen aynı aileden şahıslar, kapıyı kırarak içeri girdi. Çuvalların içinde bulunan bebek bezlerini çuvallar ile birlikte alarak minibüsün içine attı. Kısa sürede çuvalları minibüsün içine atan şahıslar minibüs ile olay yerinden uzaklaştı.
İşletme sahibi depoya geldiğinde hırsızlığı fark etti. Bunun üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polisler güvenlik bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan inceleme sonrasında A.B., Z.B., C.B, Y.B., H.B., E.B. ve G.B. isimli aynı aileden 7 kişinin hırsızlığı yaptığı tespit edildi.
Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Yaşları küçük olan E.B. ve G.B. isimli şahıslar savcılık tarafından serbest bırakılırken, diğer 5 şahıs tutuklandı. Şahısların çaldığı bebek bezlerinin bir kısmı sakladıkları çadırda bulunarak sahibine teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
5 SUÇTAN ARANAN VE 19 YIL HAPİS CEZASI OLAN ŞAHIS YAKALANDI

5 SUÇTAN ARANAN VE 19 YIL HAPİS CEZASI OLAN ŞAHIS YAKALANDI

06-12-2023 - ASAYİŞ

HAKKINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS TUTUKLANDI

HAKKINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS TUTUKLANDI

06-12-2023 - ASAYİŞ