İYİ PARTİ'DE, BAŞKAN MURAT KOCA GÜVEN TAZELEDİ

Adıyaman Belediyesi konferans salonunda yapılan İyi Parti Adıyaman Merkez İlçe başkanlığına tek aday olarak giren Mehmet Murat Koca, tüm üyelerinin oylarıyla İyi Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı seçildi.

SİYASET - 05-12-2022 08:42

İYİ PARTİ'DE, BAŞKAN MURAT KOCA GÜVEN TAZELEDİ
İyi Parti Adıyaman Merkez İlçe başkanlığı seçiminde Divan Başkanlığına Bingöl Milletvekili Kazım Ataoğlu oy birliği ile seçilirken divan üyeleri ise Yusuf Akbaş Hakan Doğan, Emine Aslangöz, Mina Nur İzol getirildi.
İyi Parti Adıyaman Merkez İlçe seçimine tek liste ile gidildi. Mehmet Murat KOCA tüm delegelerin oyunu alarak, yola devam dedi. İyi Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı seçimine partililer yoğun ilgi göstererek salonu hınca hınc doldurdu. Millet İttifakını oluşturan partilerden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Burak Binzet, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş, CHP il ve Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılırken, Gelecek Partisi, Deva Partisi, Saadet partisi ve DP İl başkanları, Besni, Kahta, Samsat, Gölbaşı, Gerger ve Çelikhan ilçe başkanı ile 6'lı masayı oluşturan partilerin selediye başkanları da katıldı.
İyi Parti Adıyaman Merkez İlçe başkanlığı seçiminde siyasi konuşmaların ardından
tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Murat Koca kısa bir konuşma yaparak, tüm katılımcılara teşekkür ederken, şöyle devam etti;
"İyi Partinin Adıyaman'da birinci parti olması için tüm yol arkadaşlarımızla çok çalışacağız. Bunu burdan ilan ediyorum; Genel Başkanımız Meral Akşener Parlamenter Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı olacak. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ise altılı masanın üzerinde anlaştığı üüm siyasi partileri ve din, dil, ırk renk ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacak, adalet gelecek, ekonomi güçlenecek ve Türkiye Cumhuriyeti dünyada itibar görecek bu böyle bilinmelidir." dedi.
İyi Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan ise Ocak ayında tekrar aday olmayacağını açıklarken, şunları kaydetti;
"Kuruldu kurulalı İyi Partime 5 yıldır hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Partimin Adıyaman'da büyümesi için çok çalıştım. Bundan böyle il başkanı olmayacak olsamda çok çalışacağım. Önümüzde ki seçimde partimizin muzaffer olması adına tüm kalbimizle, güçümüzle çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Merkez İlçe Başkanı olarak seçilen Mehmet Murat KOCA başkanımıza hayırlı olsun diyor ve tüm partili arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. " dedi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İSHAK ŞAN;

İSHAK ŞAN; "BAŞKAN HALLAÇ KAHTA HALKININ HİZMETKARI OLACAK"

04-04-2024 - SİYASET

ÇELİKHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DEVA PARTİLİ MAHMUT ŞAHİN KAZANDI

ÇELİKHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DEVA PARTİLİ MAHMUT ŞAHİN KAZANDI

01-04-2024 - SİYASET