SALICI; ADIYAMAN’DA HEDEFİMİZ HERKESİ HYUNDAİ İLE TANIŞTIRMAK

Z&S Uluslararası Danışmanlık-Otomotiv AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Sait Salıcı, Hyundai Otomotiv’in Adıyaman Satış Merkezi ve Servisi’nin yaklaşık 90 gün içerisinde yeniden hizmete başlayacağını açıkladı

YEREL - 22-12-2022 20:16 4680 kez okundu.

SALICI; ADIYAMAN’DA HEDEFİMİZ HERKESİ HYUNDAİ İLE TANIŞTIRMAK

 Basın Mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenleyen Z&S Uluslararası Danışmanlık-Otomotiv AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Sait Salıcı; “Kalitesini markasıyla tescillemiş olan Hyundai Otomotiv’in yaklaşık 90 gün içerisinde Adıyaman’da hizmete başlayacak olan Satış ve Servis Merkezinin açılışıyla ilgili hazırlıklarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Firmayla sözleşme protokolümüzü imzaladık, yasal prosedürler de çoğunlukla bitmiş durumda, inşallah pek yakında sizlerin de katılımıyla açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.
MUSTAFA SARIKAYA’YA TEŞEKKÜR
Z&S Uluslararası Danışmanlık-Otomotiv AŞ’nin muhasebe ve finansman çalışmalarını kızı Zeynep Hanımın yapacağını belirten Sait Salıcı; “Adıyaman kamuoyunun bildiği gibi firma daha önce Sayın Mustafa Sarıkaya’nın şirketi yönetimindeydi. Onların bu ticari faaliyeti terk etmesinin ardından bildiğiniz gibi Hyundai markamızın Adıyaman Satış ve Servis hizmetleri bir süre durmuştu. Bu vesileyle firmamızın Adıyaman’daki Satış ve Servis hizmetini uzun yıllar sürdürmüş olan Sayın Mustafa Sarıkaya ve tüm şirket çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sayın Mustafa Sarıkaya ve şirket yöneticilerinin bilgi ve tecrübelerine her zaman başvuracağımızı bilmenizi isterim. Biz de bu boşluğu doldurmak üzere girişim yaparak yetkiyi üstlendik” diye konuştu.
BÜTÜN ÇALIŞANLARIMIZ ADIYAMANLI OLACAK
Kendisinin de bir Adıyamanlı olduğunu ekleyen Sait Salıcı, şöyle devam etti; “Bir Adıyamanlı firma olarak bu oluşumu üstlenmekten onur duyduğumuzu bilmenizi isterim. Ekonomik gelişmişlik açısından 81 il içerisinde 57’inci sırada olan Adıyaman’ımızın ekonomisine katkı vermek en büyük hedefimizdir. Bu düşünceyle çalışanlarımızın hepsinin Adıyamanlı olması hususunda titiz davranacağımızın bilinmesini istiyorum. İnşallah bütün çalışanlarımız Adıyamanlı olacak. Gerek satışta gerekse de servis hizmetlerinde çok yüksek olmayan bir kâr marjıyla hizmet vereceğimizin de bilinmesini istiyorum. İnşallah Adıyaman’ın bir firması olarak ilimiz ekonomisine katkı vereceğimiz için de ayrıca mutlu olduğumuzu belirterek hepinize teşekkür ediyorum.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ADIYAMAN’DA 70 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA TURNA BALIĞI YAKALANDI

ADIYAMAN’DA 70 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA TURNA BALIĞI YAKALANDI

29-03-2024 - YEREL

ADIYAMAN'DAN GAZZE'YE 10 BİN BEBEK ZIBINI YOLA ÇIKTI

ADIYAMAN'DAN GAZZE'YE 10 BİN BEBEK ZIBINI YOLA ÇIKTI

28-03-2024 - YEREL