ZİYA POLAT’TAN HER MAHALLEYE KREŞ PROJESİ

ZİYA POLAT'TAN ÇALIŞAN ANNELERE MÜJDE!

ÖZEL HABER - 22-02-2024 10:48

ZİYA POLAT’TAN HER MAHALLEYE KREŞ PROJESİ

     Adıyaman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Adıyaman’da bulunan her mahalleye kreş yapılacağın ilan etti. Geleceğe yapılan en iyi yatırım diye adlandırdığı” Mahalle Kreş” projesi 4-6 yaş arasında çocukların kişilik ve kimlik kazanmaları için eğitim olanağı sunuyor.

     Adıyaman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, çocukların sağlıklı bir ortamda eğitim alabilmesi ve annelerin güvenilir bir şekilde çocuklarını bırakabileceği kreşlere olan ihtiyacı göz önünde bulundurarak “Mahalle Kreş” projesini başlatacaklarını duyurdu. Türkiye’ye örnek olacak bir anlayışla dar gelirli ailelerin bulunduğu mahallelere öncelik verilen uygulamada fiziki şartlara uygun olan yapıları kiralayarak çocuklara göre dizayn edilerek kreş haline getirileceğini söyleyen Polat, Burada ki asıl amaçlarının hem çalışan ailelere bu konuda destek olmak hem de çocuklarımızın daha sağlık ve güvenli bir ortamda eğitim almalarını sağlamak olduğunu bildirdi.

     Hayata sunulacak kreş projeleri ile ilgili açıklamada bulunan Adıyaman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polat; Her mahalleye bir kreş projemizi seçildikten hemen sonra hayata geçirmeye başlayacağız. Çocuklarımızın eğitimi her zaman her şeyden önemlidir. Eğitim beşikten mezara kadar sürer ve tohumları mümkün olduğu kadar erken atılmalıdır. İşte bu yüzden eğitim basamakları içerisinde okul öncesi eğitimi çok önemsiyoruz. Projemize zaman içerisinde bütün mahallelerde de devam edeceğiz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BU ÇAY OCAĞI SİZİ 6 ŞUBAT'A GÖTÜRÜYOR

BU ÇAY OCAĞI SİZİ 6 ŞUBAT'A GÖTÜRÜYOR

07-05-2024 - ÖZEL HABER

ADIYAMAN BELEDİYESİNDEN LİYAKATLI ATAMA

ADIYAMAN BELEDİYESİNDEN LİYAKATLI ATAMA

25-04-2024 - ÖZEL HABER